● Autodefinir-se és complicat. Però hi ha objectivitats inqüestionables:
1.- Em dic Eva.
2.- Sóc mestra de Primària al col·legi Lestonnac i m’encanta la meva feina.
3.- Per a mi, escriure és una necessitat i una teràpia.
4.- La meva feina, a més de ser el meu “modus vivendi”, és la forma més directa que tinc d’aprendre i de relacionar-me amb el món exterior. Aquest blog és una petita mostra de tot allò que ensenyo i aprenc cada dia dins de l’aula.

● He publicat a la revista GUIX en un parell d’ocasions:

– Per explicar el Sing&Learn, un projecte portat a terme a l’escola Estel i La Salle de Gràcia consistent en aprendre anglès utilitzant el karaoke com a fil conductor, creat i registrat l’any 1996 conjuntament amb Mercè Méndez.

– Per explicar el projecte FAIRY TALES, creat conjuntament amb Iolanda Cornellà i portat a terme al col.legi Lestonnac de Barcelona, consistent en aprendre anglès utilitzant els contes tradicionals i les TIC com a fil conductor.

● Sóc membre de la Fundació Catalana de WebQuest i Caceres del Tresor

● He fet diversos cursets de formació al llarg de la meva vida laboral entre els que destaquen: Educació en valors, Intel.ligències Múltiples, competències bàsiques, coaching educatiu, recursos TIC, projectes interdisciplinaris a l’aula, l’aula interactiva integral, Internet segura, treball amb famílies, el desenvolupament de la intel.ligència i la integració a l’aula amb alumnes amb la síndrome de down (amb els qui he treballat al llarg d’uns quants anys de la meva vida laboral).

Anuncis