Al nostre voltant hi ha un munt de gent que suma. Estan per tot arreu, només falta saber-los distingir. Són els qui no posen pegues, els qui no es queixen, els qui aporten, els qui si critiquen, ho fan de forma constructiva o els qui saben autocriticar-se abans de començar a jutjar els altres.

Quan els localitzis, no els deixis escapar… La gent que suma et farà dubtar, et farà pensar i aconseguiran que qüestionis coses que donaves per fetes. En definitiva, t’ajudaran a reflexionar i a tenir en compte aspectes del teu dia a dia que no havies contemplat abans.

Llegeix-los, observa’ls, escolta’ls… No cal que estiguis sempre d’acord amb el que diuen, amb el que pensen o amb el que fan; però està clar que les seves reflexions i aportacions ajudaran a enriquir les teves i les dels teus alumnes. I enriquir-se és sempre necessari per avançar.

Aquí tens alguns exemples. Espero que seguir-los et resulti útil.

capdevila     eva-piquer      iolanda      javier-urra       v-kuppers   albertEspinosa   Rojas marcos

1                    2                  3                   4                 5                   6            7

josep-ma

8

1.Carles Capdevila:     http://www.carlescapdevila.com/

Sempre en el cor de tots els mestres…

2.Eva Piquer:               http://evapiquer.cat/

3.Iolanda López:         http://lopeziglesiasiolanda.blogspot.com.es/

4. Javier Urra:             http://www.javierurra.com/

5. Víctor Kuppers :     http://www.kuppers.com/

6. Albert Espinosa:    http://www.albertespinosa.com/ca/inici/

7.- Rojas Marcos:  http://www.luisrojasmarcos.com/

8. Josep Mª Barba:     Fisioteraupeta i expert, entre altres tècniques, en teràpies manuals. Col.laborador d’aquest blog cada dijous. A banda dels seus massatges, que ajuden molt a sobreportar contractures concretes i l’estrés quotidià, els seus coneixements i consells conviden a reflexionar i a incorporar petits hàbits diaris que permeten afrontar millor algunes situacions quotidianes que de vegades ens superen. Les BONES PRÀCTIQUES que ell proposa ens poden ajudar a aconseguir una disciplina diària que ens aporta equilibri.

Anuncis