Aquests dies costa escriure i costa mantenir la serenor, perquè els aconteixements que estem vivint són tan intensos que desborden i no deixen ningú indiferent. Però cal anar amb compte, perquè quan els sentiments s’apoderen de les persones i mouen tota una societat, els resultats poden ser molt perillosos. I això, els polítics ho saben… Tots.

Tristesa, ràbia, odi, esperança, determinació, orgull, preocupació, il·lusió, indignació… Molts de nosaltres estem impactats al veure com es van desenvolupant les coses i preocupats davant la incertesa de fins on poden arribar.

Els nostres fills i els nostres alumnes són testimonis directes de tot el que està passant.

I és en aquests moments, més que mai, que hem de saber transmetre els valors de la prudència i la serenor, ben difícils de mantenir en segons quines circumstàncies.

El menyspreu i l’odi generen menyspreu ,odi i violència. I la violència MAI ha de ser el camí.

Hi ha qui mai ha tingut seny. Són els qui sempre han volgut imposar les coses als altres. Ha arribat el moment en què els qui SÍ que en tenen, siguin generosos i en tinguin per uns i per altres i siguin capaços d’aturar aquest despropòsit. No esperem seny de qui mai no n’ha tingut.

NO POT SER que el que ens ha ensenyat la història no tan llunyana no ens ajudi a no cometre els mateixos errors de sempre. NO POT SER.

La DEMOCRÀCIA només hauria de tenir una interpretació possible i la desobediència no hauria de ser mai l’ÚNICA opció.

Els nens i nenes d’avui confien en els seus pares i en els adults que regeixen les seves vides: mestres, polítics, governants… No els podem fallar. Els hem de demostrar que malgrat tot, la PAU i el DIÀLEG són l’únic camí. No hi haurà solucions, si no hi ha diàleg.

Hi ha situacions que són inadmissibles, és ben cert; però quan el precipici està tan a prop, aturar-nos, reflexionar, seure i consensuar, és l’única via possible.

Si els nostres fills i els nostres alumnes fossin els encarregats de solucionar el conflicte que estem vivint aquests dies, estic segura que arribarien a acords molt abans que nosaltres.

Us deixo un enllaç amb la cancó que farien bé d’escoltar tots els polítics d’aquí i d’allà en una sessió parlamentària. Al cap i a la fi, molts d’ells deuen tenir fills i entenc que els agradaria que en el futur que els hem de deixar, poguessin viure tranquils i en un món en pau. A veure si s’espavilen

https://www.youtube.com/watch?v=07LrMpHNq1o

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s